Rólam

Gyermekkorom óta önmagamat és másokat megismerni vágyó, az emberi lélek és pszichológia iránt érdeklődő, idealista és örök álmodozó ember vagyok. Gyászfeldolgozó módszer specialista irányba az életemben felmerülő nehézségekre való megoldás keresése vitt.  Időközben rájöttem, hogy a segítői tevékenység számomra “nem hivatás, hanem hitvallás és nem én választottam, hanem ő választott engem”.   

Célom a gyászfeldolgozással, hogy a hétköznapok problémáinak megoldására, tüneteik enyhítésére, az önismeretük megismerésének fejlesztésére, saját belső erőik kibontakoztatására illetve az élethelyzetükből fakadó nehézségek megoldására törekedjünk. Empátiával, semleges külső szakértői szemmel, más nézőpontból segítek rálátni a helyzetedre és támogatást nyújtani a legjobb megoldás eléréséhez. Ami által megélheted életedben a harmóniát,  a belső egységet.  

  Hiszem, hogy a folyamatos önismereti munka, a tudásom további bővítése elengedhetetlen ahhoz, hogy még jobb Coach-Kineziológus legyek. Elért sikereimet a szorgalmamnak, kitartásomnak, az életemben megszerzett tapasztalásnak, segítő társaimnak, könyveknek és körülöttem lévő inspiráló személyeknek köszönhetem. Erőmet, energiámat ezen élményekből, érzésekből, pillanatokból merítem.

 
Várlak szeretettel

Vélemények

"Köszönöm szépen, hogy ebben a nehéz időszakban útat mutattál."
H. Emma
"Fájdalmas szerettünket elengedni, de jó hogy, én ezt a magam modján tehetem."
P. Etelka
" Köszönöm, hogy újra élvezhetem az élet, és önmagam lehetek."
K. Gáror
"Jó volt kimondani a bennem lévő érzemekt, kilós terhek estek le vállamról. Köszönöm."
B. Julicsi