Módszer

ÚJ Ismeretek

Sok olyan eszközt kapunk, a neveltetésünk során, jó szándékból, ami nem megfelelő a veszteség kezelésére. Ezért van szükségünk új ismeretek elsajátítására.

Feltárás

A veszteségeink feltárása, érzelmeink tudatosítása, energia felszabadító cselekvéseink azonosítása, hogy kellő őszinteséggelő lássuk a valóságot, ezáltal megalapozva a változást.

Alkalmazás

Tudatosítás által, a felelősségünk felvállalása legalább 1% -ban. Ami az aktív cselekvés eredményezi. Kimondjuk a ki nem mondott érzéseinket, vágyainkat.

Lelki béke

Megkönnyebbülsz, a kellemes emlékeket idézed fel, és ha mégis megjelenne egy negatív élmény azt könnyedén eltudod engedni, hogy ne legyen többé életed része.

Mítoszok

A veszteség kapcsán a köztudatban elterjedt különböző tévhitek, minták, amelyek alapján éljük életünket. Ezeket a hiedelmet, arra használjuk, hogy megpróbáljuk kezelni a veszteség okozta fájdalmas és ellentmondásos érzéseinket.

Veszteségek

A gyász a veszteségekre adott természetes és normális reakció. Több mint 40 féle érzelmi veszteség okozta fájdalmakat, magányosságot.

Kapcsolatok

A számunkra fontos emberek meghatározzák életünket. A feldolgozatlan gyász ezen fontos embereknek ki nem mondott érzéseinkről szól.

Elengedés

Kifejezzük az érzelmi mondanivalónkat és elköszönünk a fájdalomtól. A szép emlékekre emlékezhettünk. Meggyógyul szívünk, megújul életkedvünk.

Módszer

A Gyászfeldolgozás Módszer® az USA-ból indult az 1970-es évek végén, Magyarországon Dr. Sarungi Emőke szegedi pszichiáter jóvoltából 2011 óta elérhető. Célja, hogy segítségünkre legyen a jelentős érzelmi veszteség okozta fájdalom, zavarodottság, az elszigeteltség és a magány feloldásában.